Motto personal:"Culorile mangaie sufletele, iar Formele magulesc spiritele"

 

Slideshow Avanti

Infiintat in martie 2016, in inima Bucurestiului, intr-o casa pitoreasca din zona Gradina Icoanei ( str.I.L. Caragiale-str.Maria Rosetti), AzurArtStudio va propune ateliere de creatie decorativa, pentru adulti si copii, intr-o abordare diferita, atat ca tehnici si materiale, cat si ca efecte vizual-artistice. 

Deasemenea, Iubitorii de Frumos si Colectionarii de Arta sunt invitati sa viziteze Expozitia AzurArtStudio si sa isi aleaga pictura, tabloul de lut, decoratia, bijuteria -"unicat" si/ sau sa isi comande ceea ce isi doresc.

Acest atelier s-a nascut firesc, ca urmare a experientei si studiilor acumulate in ultimii ani in Bucuresti, asociate cu cele recente din Peloponez, Grecia, in cadrul Asociatiei Internationale "Art Cafe Group" Stoupa, Mani si bineinteles din pasiunea pentru culori si forme.

"Azur" duce cu gandul la Cer, Senin, Mare, Calm, Relaxare, Vacante, Rasete si Voie Buna.


Slideshow Panel Avanti

De ce? - din cel putin 2 motive:

 

1) Preocupare recreativa-Hobby: gasirea, dezvoltarea, extinderea unei preocupari creative palpabile, care confera satisfactia implicarii si desavarsirii exprimarii personale.

 

2) Descoperirea si deprinderea unei activitati noi, diferite de cele de pana acum cu sanse de a deveni o meserie, profesiune remunerabila.

 

Ce se poate face aici:

 

Modelaj in diferite luturi ( polymer clay, clay, paper clay, etc);

Confectionare de bijuterii, obiecte ornamentale din luturi / argile accesorizate;

Pictura si design decorativ pe diferite suporturi: hartie, panza, sticla, ceramica, sticle, pietre, lemn, tabla, mese, mobiler, etc ( Art & Crafts);

Organizare de evenimente artistice, expozitii  atat la sediu cat si in alte galerii cu scopul de a promova lucrarile artistilor din tara, dar si din strainatate, drumetii/ excursii/tabere de creatie, circuite culturale tematice.

 


Grid Avanti

Beneficii/ Avantaje:

Aceste activitati stimuleaza imaginatia, manualitatea, creativitatea, dezvoltarea spirituala, relaxeaza, ordoneaza gandurile, ideile, "cultiva" simturile artistice.

Obiectele manufactuarate aici pot fi folosite de voi, daruite celor dragi si/sau de ce nu, chiar vandute.

AzurArtStudio va pune la dispozitie tot ce va trebuie: culori, materiale, pensule, instrumente, echipamente, cuptor, alte accesorii si nu in ultimul rand: "know how"-ul. 

Durata unui atelier > 2h, frecventa 1-2 ori/ saptamana, nr. maxim participanti pe grupa in atelier- 5-6 persoane.

Deci: Povestea AAS primenita in Peloponez Grecia a ajuns in Bucurestiul Martisor & Ciresar, in laboratorul emotiilor voastre unde mereu experimentati.

Hai sa ramanem in Armonie cu noi, sa ne dam sansa de a incerca lucruri, activitati noi care ofera savoare vietii, alunga plictiseala si provoaca spiritul sa ramana tanar si vesel!


20160516 163747

"Modelez si Pictez"- deci exist si creez!

 

Reteta: 1kg Pasiune/ Interes+ 1g Talent + 1g Noroc + Teorie/Cursuri + Practica/Lucru = Artist Azur de Succes!

 

Frumusetea si Talentul sunt...relative, Perceptia fiecaruia/ individuala....face diferenta!